Политика на поверителност на

„МАРТЕХ“ ЕООД

(в сила от 25.5.2018 г.)

Политика за поверителност

Интернет сайтът www.marteh.bg се управлява и притежава от фирма „МАРТЕХ“ ЕООД.

Разбираме, че като посетител на нашият уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начинът, по който я обработваме.

Изхождайки от идеята да уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната ви информация и данни, бихме желали да Ви обясним каква информация събираме и как я ползваме.

Имайте предвид, че използването на тази интернет страница от Ваша страна подлежи също и наспазването на Общите условия.

Информацията, която събираме

В случай, че сте избрали да се регистрирате на нашият уебсайт и да използвате предоставяните чрез него онлайн услуги, се изисква дa предоставите някои лични данни като:

Имена, телефонен номер, адрес, e-mail адрес и друга лична информация според спецификата и нуждите на поръчките, които правите.

Събраната информация се обработва от „МАРТЕХ“ ЕООД с цел маркетингова информираност за актуални промоции, нови продукти, възможности за доставка и др.

Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия уебсайт или да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му.

Ако желаете да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

 Форма за регистрация

 Форма за контакт

 E-mail

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

 за идентификация и обработка на направени от Вас поръчки през електронния магазин на сайта;

 за абониране и идентификация при провеждане на игри и онлайн кампании;

 за изпращане на информация към Вас относно продукти и услуги на компанията, в случай че сте се абонирали за електронен бюлетин от МАРТЕХ.

Кампании, игри и промоции

На нашия уебсайт може да има съобщения за промоции, в които можете да участвате, както и препратки към такива инициативи (например във Facebook).

Ние използваме предоставената от Вас информация, само в случаите, че сте се съгласили да участвате в тези инициативи, за да осъществим контакт с Вас.