Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни. Доставката се извършва на посочените от клиента адрес и предпочитан час.

Цена на доставката: 6.00 лв.

Безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

При доставка клиентът получава поръчаните стоки в подходяща за транспорт опаковка, данъчна фактура (в случаите с плащане в брой и касова бележка), гаранционна карта и ръководство за употреба.

"Мартех" ЕООД си запазва правото да сменя правилата и начина на доставка, като своевременно се задължава да Ви информира за промените.

 Връщане на стока

Можете да върнете поръчката си в срок до 14 дни след датата на покупката. Транспортните разходи по връщането се поемат от
клиента. Стоката трябва да е върната със същите куриерски услуги, с които е получена! Стоката трябва да е в пълна окомплектация (кашони, книжки, дискове, пликове и т.н.), с непроменен софтуер и ненаранен външен вид.
На право на връщане не подлежат стоки, които не отговарят на това описание. "Мартех" ЕООД може да Ви предложи друг продукт на същата или по-голяма стойност или да Ви върне парите в срок от 30 дни след връщането на продукта от страна на клиента.
Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 дни, считано от датата на: 
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.


"Мартех" ЕООД си запазва правото да откаже връщане на стоката в специални случаи, които не са описани в условията за връщане