SOEKS Ecovisor F4 е истинска домашна лаборатория.

Устройство съчетава 4 функции в едно:

  • Измерване нивата на нитрати в плодове и зеленчуци (нитрат тестер)
  • Измерване нивото на радиоактивен фон (дозиметър)
  • Откриване на зони с повишено електромагнитно излъчване
  • Определяне качествата на водата
Цена: 589.00 лв. с ДДС

Корпуса на  Ecovisor е изработен от материал цвят сатен с гумирани странични части, изработени от каучук. Сензорният екран подобрява контрола и прави интерфейса по нагледен и разбираем. SOEKS Ecovisor е лесен за използване дори и от  неопитен потребител.

Новият Ecovisor може да бъде свързан към компютър, за лесно актуализиране на фърмуера  и след закупуването на устройството. Ecovisor F4 вече работи с  акумулаторни  батерии  и се доставя със собствено зарядно устройство, както и с кабел за свързване към компютър.

Нитрат тестер

Ecovisor осигурява бърз и лесен начин за проверка на качеството на хранителните продукти. Необходимо е само да изберете продукт от разширения списък. Ще намерите дори най-екзотичните плодове и зеленчуци.

Всички норми за съдържание на нитрати вече са добавени в паметта на SOEKS Ecovisor. Няма нужда да помните сложните формули. Ecovisor генерира цифрови и графични предупреждения при превишаване на ограниченията, а чрез цветовата индикация на резултатите мигновено установявате, дали те са в норми. Например “Значително превишаване на нормите” за опасните продукти е с индикация в червено, а “Съдържание на нитрати в норма” за безопасните продукти е със зелен цвят.

Основна разлика между Ecovisor и предишните модели за измерване на нитрати е новата композитна сонда. Измерванията сега се правят на няколко точки  едновременно и така се  гарантира по-висока точност. Старите модели достигат това при измерване на стайна температура на продукта.  Новият Ecovisor F4 има вграден сензор за термична компенсация, който позволява измерване  дори  и на охладени продукти.

Дозиметър

Ecovisor F4 вече има вграден дозиметър за проверка радиационния фон на хранителните продукти, водата и други предмети. След активирането Ecovisor SOEKS непрекъснато измерва радиацията и следи натрупаната доза. Ако често пътувате в самолет, преживявате излагане на радиация от болница или по някакъв начин влизате в контакт с радиоактивни обекти, вграденият дозиметър на Ecovisor ще бъде незаменимо удобство за вас. Ако месечната акумулирана доза радиация надвишава допустимото ниво, Ecovisor F4 ще ви предупреди за опасност за вашето здраве.

Измерване на електромагнитно излъчване

Ние сме заобиколени от електрически уреди и постоянно сме изложени на електромагнитни излъчвания. Множество електрически уреди създават високи ЕМ емисионни площи във всяка къща или апартамент, без изключение. SOEKS Ecovisor има вградени сензори за електрическо и магнитно поле. Ecovisor лесно ще ви помогне да откриете райони с високи емисии. Понякога преместването  на бебешко креватче или диван на разстояние от 50-60 см помага да се предотвратят много бъдещи здравни проблеми.

Определяне качествата на водата

Водата дава живот, но може да бъде и източник на опасност. С помощта на SOEKS Ecovisor можете да откриете замърсяване с чешмяна вода, да проверите ефективността на филтъра и качеството на водата от кладенец.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Измервателен уред Soeks Ecovisor F4

  • Модел: SOEKS Ecovisor F4
  • Наличност: В наличност
  • 589.00 лв.


Подобни продукти

Измервателен уред Soeks Нитрат тестер II

Измервателен уред Soeks Нитрат тестер II

Измерване на нитратите с два кликаВреме за измерване: 3 сек.Текстово и графично изобразяване на резултатаПроцесор от ново поколение – мигновено старти..

269.00 лв. 299.00 лв.

Измервателен уред Soeks-01M ver.II 2014

Измервателен уред Soeks-01M ver.II 2014

Soeks-01M – най-продаваният битов дозиметър в света!Време за измерване: 10 сек.Функция “Търси” за по-бързо локализиране на източниците на излъчванеПро..

339.00 лв.

Измервателен уред Soeks Импулс

Измервателен уред Soeks Импулс

Индикатор за електромагнитни полета Soeks Импулс4 режима за измерване на електромагнитни полета3 датчика за магнитни полета и 2 датчика за електрическ..

279.00 лв. 299.00 лв.

Измервателен уред Soeks Ecotester 2

Измервателен уред Soeks Ecotester 2

Soeks Ecotester 2 – комбиниран уред за измерване на нитрати и радиацияИзмерване нивата на нитрати в хранителни продукти (нитрат тестер)Измерване на ни..

439.80 лв.

Измервателен уред Soeks Quantum

Измервателен уред Soeks Quantum

Soeks Quantum – професионален уред за измерване на радиационен фон2 сензора на Гайгер-Мюлер (SBM-20-1) за по-прецизни измервания700 часа работа в авто..

599.80 лв. 639.00 лв.